lets bliNg Bling !!! 019-3581410

By: ZURA kl

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  >  >>]    [Archive]
Tuesday, 28-Jul-2009 04:59 Email | Share | | Bookmark
BERHIJRAH

Salam buat teman-teman dan pengunjung FP saya.

Setelah menimbang dan menilik serta meninjau baik buruk, dengan ini saya ingin menamatkan segala apa yang telah saya usahakan selama ini.
Walaupun hakikatnya, di sini saya bermula namun saya terpaksa melakukannya demi untuk masa yang memang tidak menyebelahi saya (ataupun saya yang tidak pandai menguruskan masa... )
Apapun terima kasih buat semua yang sudi meng'link'kan FP saya. terima kasih yang sudi mengunjungi FP saya dan meninggalkan nota nota anda.
FP ini tidak akan terus berkubur, cuma masa untuk meng'update'kannya tidak konsisten lagi.

Buat anda... jangan risau. saya masih ada untuk meneruskan perjuangan saya yang belum selesai.
Sudi-sudikanlah mengunjungi blog saya untuk info terkini...
http://b2bead.blogspot.com

Till then keep on bLING bLING ya!!


Tuesday, 2-Jun-2009 08:29 Email | Share | | Bookmark
kelas jahitan manik dan labuci - 27 june 2009

 
 
PENGUMUMAN
Assalamualaikum.
Kelas manik saya terpaksa ditangguhkan hingga tarikh yang akan diberitahu nanti disebabkan suami saya dimasukkan ke hospital. Maaf buat teman-teman yang telah mengesahkan kehadiran mereka. dan terima kasih atas sokongan anda buat saya.

Assalamualaikum buat semua pengunjung FP dan Blog saya....

Saya akan menganjurkan kelas jahitan manik dan labuci seperti yang tertera di bawah.



Anda hanya perlu hadirkan diri. Segala peralatan akan saya sediakan berserta jamuan makan.

Sila sahkan penyertaan anda dengan mendepositkan RM80.00 (baki dijelaskan semasa hari bengkel diadakan)
Akaun saya: CIMB 1426-0006029-057 @ Maybank 5643-4220-2475 NOR BAIZURA ABU BAKAR.
Sila sms atau emailkan kepada saya sekiranya anda telah memasukkan deposit untuk saya menyediakan tempat anda. Tempat adalah terhad.
Segala pertanyaan boleh menghubungi saya di 019-3581410 @ email kan pada blingblingbeady@gmail.com.



Pengesahan hadir:
1. Siti Azrai Ahmad Hakim
2. Ibunda kepada Siti Azrai Ahmad Hakim
3. Aziah
4. aziah's friend
5. aziah's friend


Tuesday, 5-May-2009 04:09 Email | Share | | Bookmark
bling bling chenta

chenta 2
chenta 2
salam,
ketemu lagi. kali ini saya paparkan full version bling bling chenta @ shimmering flora (hakcipta: noramanik). jahitan hanya dipergelangan tangan untuk busana milik kak Bad.


till then, keep on bling bling ya!





Tuesday, 28-Apr-2009 08:51 Email | Share | | Bookmark
Bling bling chenta (wip)

bling bling chenta (wip)
saya baru menghabiskan mid term exam, dan dalam pada itu sempat juga kak bad mahu saya menghiaskan busananya untuk dipakai bulan depan. so sementara menantikan full photo, enjoy this first k....

till then keep on bilng bling ok!


Monday, 6-Apr-2009 12:07 Email | Share | | Bookmark
malam dinner 4.4.2009



he he menumpang gambar kat sini. thanks kak izan, kita meng'copy' paste gambar.
overall malam tu best, cuma sayang, saya tak dapat stay sampai akhir and one more tak bawa camera dek mengejar masa dan sebenar keadaan tak mengizinkan. suami yang baru dimasukkan hospital dan peperiksaan yang mula menjenggahkan diri.

apa apa pun, tahniah wat teman teman yang komited untuk mencuba nasib. tahun depan kalau kita ada rezeki, kita pun tumpang bling bling ya.

kak izan, tak sempat nak chat panjang2
roza - jumpa lagi kita yer
kak beauty - the glamez that nite
pepari - tak sempat nak chat, mintak ilmu
mosheeda - harap2 kiat boleh borak panjang lagi nanti ya
buat teman beaders yang lain - nice to meet all of you

tahniah buah Puan Rosita dan crewz yang bertungkus lumus untuk malam itu. It was great. Buat sifu Nora dan Lily yang vogy the vass malam tu, sibuk betul.

till then keep on bling bling ya. ada rezeki kita jumpa lagi



[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net